Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Macha United SK Cro Vienna
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Kohl geeft een hoge lob. Plautz heeft problemen om de bal te vangen. Redlinger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Redlinger krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Schwarzbach met een sublieme pass. Eidenberger is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weich. Weich krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Stemmer geeft een lange en hoge pass. Handmann rent richting de bal. Met opzet legt Kotsch zijn tegenspeler op de grond. Kotsch krijgt een gele kaart. Handmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kohl zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Plautz is nu in balbezit. Plautz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Vorbeck kopt de bal weg. Niedermayer is nu in balbezit. Niedermayer probeert naar een medespeler te passen. Kotsch is nu in balbezit. Kotsch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Vorbeck rent richting de bal. Vorbeck geeft een hoge lob. Handmann is nu in balbezit. Kotsch verovert de bal door een tackle van achteren. Kotsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Macha United - SK Cro Vienna 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macha United 41%, SK Cro Vienna 59%.
Macha United - SK Cro Vienna 1:0

46e minuut.
Inworp. Vorbeck met een snelle inworp. Kohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedermayer is nu in balbezit. Niedermayer geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Weich heeft problemen om de bal te vangen. Plautz onderschept slim de pass. Plautz passt de bal zonder na te denken. Eidenberger is nu in balbezit. Eidenberger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Segemann rent richting de bal. Redlinger onderschept slim de pass. Redlinger speelt de bal door. Kotsch is nu in balbezit. Kotsch haalt uit met een fantastische trap. Maltritz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Stemmer onderschept slim de pass. Stemmer passt de bal in één keer door. Kohl rent richting de bal. Kotsch verovert de bal door een tackle van achteren. Kotsch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Segemann passt de bal met de wreef. Eidenberger rent richting de bal. Eidenberger met een sublieme pass. Plautz heeft problemen om de bal te vangen. Plautz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Segemann probeert naar een medespeler te passen. Hollmann is nu in balbezit. Stemmer is nu in balbezit. Plautz onderschept slim de pass. Plautz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macha United 34%, SK Cro Vienna 66%.
Macha United - SK Cro Vienna 1:0