Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
schmid fabian Real Simmering11
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.4
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Rainer rent richting de bal. Dreger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainer maakt een afschuwelijke overtreding. Rainer krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Rein bereikt de bal nog maar net als eerste. Rein geeft een hoge lob. Dreger kopt de bal weg. Meira bereikt de bal nog maar net als eerste. Meira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Plaum speelt de bal door. Möhrle is nu in balbezit. Möhrle passt de bal zonder na te denken. Meira bereikt de bal nog maar net als eerste. Meira schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Holzapfel is nu in balbezit. Holzapfel geeft de bal voor. Schatz is nu in balbezit. Meira onderschept slim de pass. Meira draait met de bal, schiet en ... Beierle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schmid fabian 44%, Real Simmering11 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
schmid fabian - Real Simmering11 0:0

52e minuut.
Glück geeft een hoge lob. Klungelig pakt Körner de bal. Sammler onderschept slim de pass. Sammler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
schmid fabian - Real Simmering11 0:1

58e minuut.
Nemec onderschept slim de pass. Plaum rent richting de bal. Plaum passt de bal in één keer door. Meira bereikt de bal nog maar net als eerste. Meira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Dreger heeft problemen om de bal te vangen. Schatz is nu in balbezit. Schatz geeft de bal voor. Janko is nu in balbezit. Janko geeft een lange en hoge pass. Hörnig bokst de bal weg. Sammler bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Betzmann met een sublieme pass. Scholl is nu in balbezit. Scholl passt de bal in één keer door. Sammler is nu in balbezit. Sammler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schmid fabian 52%, Real Simmering11 48%.
schmid fabian - Real Simmering11 0:1