Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alemannia Vienna abdomedo1213@yahoo.com
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.8 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Daar is Streit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mösler kopt de bal weg. Dahlmann is nu in balbezit. Kasimir is nu in balbezit. Kasimir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Vienna - abdomedo1213@yahoo.com 0:1

11e minuut.
Demel probeert naar een medespeler te passen. Schwarzberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarzberger passt de bal in één keer door. Kientz rent richting de bal. Kientz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kasimir probeert naar een medespeler te passen. Kientz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kientz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kientz kan niet meer verder spelen. Hopfenbauer komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Hopfenbauer onderschept slim de pass. Kasimir rent richting de bal. Hopfenbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasimir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasimir draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Klungelig pakt Spargel de bal. Spargel met een sublieme pass. Kasimir is nu in balbezit. Hopfenbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopfenbauer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hopfenbauer rent richting de bal. Kasimir rent richting de bal. Beimer rent richting de bal. Kasimir verovert de bal door een tackle van achteren. Kasimir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Untier probeert naar een medespeler te passen. Spargel probeert naar een medespeler te passen. Dahlmann rent richting de bal. Hopfenbauer verovert de bal door een tackle van achteren. Hopfenbauer draait met de bal, schiet en ... Heubacher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Mösler is nu in balbezit. Beimer onderschept slim de pass. Demel is nu in balbezit. Beimer rent richting de bal. Beimer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Demel rent richting de bal. Demel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alemannia Vienna - abdomedo1213@yahoo.com 1:1

42e minuut.
Simmer met een sublieme pass. Berthold rent richting de bal. Kasimir is nu in balbezit. Kasimir schiet op doel. Heubacher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Vienna - abdomedo1213@yahoo.com 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alemannia Vienna 59%, abdomedo1213@yahoo.com 41%.
Alemannia Vienna - abdomedo1213@yahoo.com 1:2

51e minuut.
Simmer rent richting de bal. Hopfenbauer onderschept slim de pass. Dahlmann verovert de bal door een tackle van achteren. Kasimir onderschept slim de pass. Kasimir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Untier onderschept slim de pass. Untier geeft een lange en hoge pass. Zerber heeft problemen om de bal te vangen. Beimer rent richting de bal. Beimer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Untier passt de bal met de wreef. Kasimir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasimir speelt de bal door. Hopfenbauer rent richting de bal. Hopfenbauer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Dahlmann geeft een lange en hoge pass. Demel bereikt de bal nog maar net als eerste. Streit rent richting de bal. Demel bereikt de bal nog maar net als eerste. Demel schiet op doel. Fütsch bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alemannia Vienna 46%, abdomedo1213@yahoo.com 54%.
Alemannia Vienna - abdomedo1213@yahoo.com 1:2