Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
USV ST. Ulrich Salzburg Holland
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


18e minuut.
Zander geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grünwald zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dossin is nu in balbezit. Dossin geeft de bal voor. Paal! Pflaume verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pflaume met een sublieme pass. Hasse kopt de bal weg. Randak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pepperl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepperl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Königsbacher geeft de bal voor. Daar is Kies, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pepperl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepperl schiet op doel. Na een snelle pass probeert Meira de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kallinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallinger passt de bal met de wreef. Teufel rent richting de bal. Gössinger is nu in balbezit. Gössinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USV ST. Ulrich - Salzburg Holland 1:0

44e minuut.
Frommer trapt de bal weg van het doel. Christ heeft problemen om de bal te vangen. Dossin rent richting de bal. Pepperl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepperl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
USV ST. Ulrich - Salzburg Holland 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USV ST. Ulrich 48%, Salzburg Holland 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
USV ST. Ulrich - Salzburg Holland 1:1

47e minuut.
Kallinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallinger passt de bal in één keer door. Ottakringer is nu in balbezit. Gössinger onderschept slim de pass. Gössinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USV ST. Ulrich - Salzburg Holland 2:1

56e minuut.
Kallinger passt de bal zonder na te denken. Teufel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Husterer. Husterer krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Kies geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fürst met een snelle inworp. Dossin is nu in balbezit. Dossin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dossin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dossin passt de bal met de wreef. Gössinger rent richting de bal. Gössinger draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Grems de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USV ST. Ulrich 56%, Salzburg Holland 44%.
USV ST. Ulrich - Salzburg Holland 2:1