Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abdomedo1213@yahoo.com Salzburg Holland
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Mösler rent richting de bal. Dossin verovert de bal door een tackle van achteren. Preuß is nu in balbezit. Dossin verovert de bal door een tackle van achteren. Dossin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
abdomedo1213@yahoo.com - Salzburg Holland 0:1

12e minuut.
Kasimir verovert de bal door een tackle van achteren. Kientz bereikt de bal nog maar net als eerste. Assinger is nu in balbezit. Kasimir is nu in balbezit. Kasimir haalt uit met een fantastische trap. Frommer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Doeltrap. Ottakringer trapt de bal weg van het doel. Gatzemaier kopt de bal weg. Dossin rent richting de bal. Dossin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Kientz rent richting de bal. Assinger onderschept slim de pass. Assinger speelt de bal door. Klungelig pakt Kasimir de bal. Kasimir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mösler is nu in balbezit. Pepperl onderschept slim de pass. Dossin is nu in balbezit. Pepperl rent richting de bal. Pepperl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Preuß is nu in balbezit. Dossin onderschept slim de pass. Dossin met een sublieme pass. Pepperl rent richting de bal. Pepperl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdomedo1213@yahoo.com 63%, Salzburg Holland 37%.
abdomedo1213@yahoo.com - Salzburg Holland 0:1

67e minuut.
Hahl met de inworp. Kasimir is nu in balbezit. Kasimir geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Königsbacher de bal. Schwarzberger geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Mösler geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grünwald met een snelle inworp. Dossin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dossin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kientz rent richting de bal. Kasimir rent richting de bal. Königsbacher rent richting de bal. Kientz is nu in balbezit. Kientz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Dossin rent richting de bal. Mösler bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dossin zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dossin naar de kleedkamers voor een vroege douche.

88e minuut.
Spargel geeft een hoge lob. Inworp. Grünwald met een snelle inworp. Gatzemaier rent richting de bal. Gatzemaier geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
abdomedo1213@yahoo.com - Salzburg Holland 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdomedo1213@yahoo.com 44%, Salzburg Holland 56%.
abdomedo1213@yahoo.com - Salzburg Holland 0:2