Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Zeltweg USV ST. Ulrich
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Christ kopt de bal weg. Klungelig pakt Teufel de bal. Gössinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gössinger draait met de bal, schiet en ... Neubauer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Zeltweg - USV ST. Ulrich 0:1

11e minuut.
Panhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel onderschept slim de pass. Gössinger rent richting de bal. Gössinger draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pechkabt de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Zeltweg - USV ST. Ulrich 0:2

12e minuut.
Holzer heeft problemen om de bal te vangen. Rasmussen rent richting de bal. Teufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gössinger rent richting de bal. Gössinger haalt uit met een fantastische trap. Neubauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kallinger passt de bal in één keer door. Panhauser rent richting de bal. Teufel is nu in balbezit. Gössinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gössinger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kuffer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kies de bal. Holzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzer haalt uit met een fantastische trap. Pflaume werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Zeltweg - USV ST. Ulrich 1:2

36e minuut.
Milde passt de bal zonder na te denken. Teufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kuffer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Holzer onderschept slim de pass. Holzer met een sublieme pass. Rasmussen is nu in balbezit. Milde rent richting de bal. Milde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kies is nu in balbezit. Deinzer onderschept slim de pass. Deinzer met een sublieme pass. Holzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Zeltweg 41%, USV ST. Ulrich 59%.
FC.Zeltweg - USV ST. Ulrich 1:2

53e minuut.
Christ rent richting de bal. Christ geeft een lange en hoge pass. Gössinger rent richting de bal. Teufel is nu in balbezit. Teufel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Zander met een sublieme pass. Holzer is nu in balbezit. Randak bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzer verovert de bal door een tackle van achteren. Holzer haalt uit met een fantastische trap. Pflaume bokst de bal weg. Holzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzer draait met de bal, schiet en ... Pflaume probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Rasmussen passt de bal zonder na te denken. Inworp. Gschwent met de inworp. Teufel is nu in balbezit. Teufel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Milde rent richting de bal. Milde met een sublieme pass. Randak is nu in balbezit. Holzer verovert de bal door een tackle van achteren. Holzer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Zeltweg 51%, USV ST. Ulrich 49%.
FC.Zeltweg - USV ST. Ulrich 1:2