Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abdomedo1213@yahoo.com USV ST. Ulrich
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15.6
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Kies met een snelle inworp. Kallinger is nu in balbezit. Kallinger probeert naar een medespeler te passen. Gössinger heeft problemen om de bal te vangen. Gössinger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Gössinger rent richting de bal. Zerber rent richting de bal. Gössinger verovert de bal door een tackle van achteren. Gössinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
abdomedo1213@yahoo.com - USV ST. Ulrich 0:1

13e minuut.
Türmer rent richting de bal. Hahl verovert de bal door een tackle van achteren. Christ begaat een overtreding. Christ krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Hahl raakt geblesseerd tijdens het duel. Schäfer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Meira is nu in balbezit. Kientz verovert de bal door een tackle van achteren. Kientz haalt uit met een fantastische trap. Pflaume werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
abdomedo1213@yahoo.com - USV ST. Ulrich 1:1

26e minuut.
Klungelig pakt Mösler de bal. Teufel rent richting de bal. Teufel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gössinger de bal. Gössinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Preuß bereikt de bal nog maar net als eerste. Gschwent onderschept slim de pass. Gschwent passt de bal in één keer door. Teufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
abdomedo1213@yahoo.com - USV ST. Ulrich 1:2

32e minuut.
Kasimir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zander bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahl begaat een overtreding. Hahl krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Hahl kopt de bal weg. Kasimir rent richting de bal. Christ tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kasimir raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

44e minuut.
Christ is nu in balbezit. Kientz onderschept slim de pass. Kientz schiet op doel. Randak verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
abdomedo1213@yahoo.com - USV ST. Ulrich 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdomedo1213@yahoo.com 53%, USV ST. Ulrich 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
abdomedo1213@yahoo.com - USV ST. Ulrich 2:2

67e minuut.
Christ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasimir onderschept slim de pass. Kasimir probeert naar een medespeler te passen. Kientz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kientz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mösler is nu in balbezit. Teufel onderschept slim de pass. Teufel probeert naar een medespeler te passen. Gössinger rent richting de bal. Gössinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
abdomedo1213@yahoo.com - USV ST. Ulrich 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdomedo1213@yahoo.com 55%, USV ST. Ulrich 45%.
abdomedo1213@yahoo.com - USV ST. Ulrich 2:3