Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liebensteiner Fc Alemannia Vienna
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Klungelig pakt Gahrenfeld de bal. Demel verovert de bal door een tackle van achteren. Beimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Demel bereikt de bal nog maar net als eerste. Demel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liebensteiner Fc - Alemannia Vienna 0:1

9e minuut.
Wutte passt de bal met de wreef. Vorhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beimer met een sublieme pass. Demel rent richting de bal. Demel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Goscherter kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Liebensteiner Fc - Alemannia Vienna 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liebensteiner Fc 52%, Alemannia Vienna 48%.
Liebensteiner Fc - Alemannia Vienna 0:2

60e minuut.
Gerben geeft een lange en hoge pass. Vorhauer probeert de bal aan de voet te houden. Goscherter rent richting de bal. Demel onderschept slim de pass. Demel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Berthold de bal onder controle te krijgen. Drucker rent richting de bal. Drucker met een sublieme pass. Demel bereikt de bal nog maar net als eerste. Demel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liebensteiner Fc 50%, Alemannia Vienna 50%.
Liebensteiner Fc - Alemannia Vienna 0:2