Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nima Starselfies
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Silie rent richting de bal. Silie passt de bal met de wreef. Daar is Kavlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mühlholz is nu in balbezit. Mühlholz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Fürst kopt de bal weg. Klungelig pakt Hubweber de bal. Burghart is nu in balbezit. Zwickl is nu in balbezit. Zwickl haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Hubweber rent richting de bal. Hubweber geeft een lange en hoge pass. Kavlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mühlholz onderschept slim de pass. Mühlholz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pichlmüller kopt de bal weg. Gerolsberg heeft problemen om de bal te vangen. Mühlholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Fürst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nima - Starselfies 1:0

27e minuut.
Fürst rent richting de bal. Fürst probeert naar een medespeler te passen. Mühlholz heeft problemen om de bal te vangen. Mühlholz schiet op doel. Kavlak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pichlmüller heeft problemen om de bal te vangen. Silie rent richting de bal. Fürst speelt de bal door. Mühlholz is nu in balbezit. Mühlholz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Hubweber onderschept slim de pass. Hubweber geeft een lange en hoge pass. Kavlak rent richting de bal. Mühlholz verovert de bal door een tackle van achteren. Mühlholz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Schwing rent richting de bal. Schwing geeft een hoge lob. Mühlholz kopt de bal weg. Fürst is nu in balbezit. Fürst draait met de bal, schiet en ... Wurzel bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Mühlholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mühlholz schiet op doel. Wurzel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nima - Starselfies 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nima 41%, Starselfies 59%.
nima - Starselfies 2:0

56e minuut.
Pichlmüller passt de bal in één keer door. Reuter bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwickl onderschept slim de pass. Burghart rent richting de bal. Burghart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Uhl geeft de bal voor. Zimmerbauer kan de bal niet met de borst controleren. Ronge schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ronge naar de kleedkamers voor een vroege douche.

60e minuut.
Hubweber geeft een hoge lob. Schwing geeft de bal voor. Daar is Fürst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silie rent richting de bal. Silie geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Fürst kopt de bal weg. Zimmerbauer probeert de bal met de borst te controleren. Zimmerbauer geeft de bal voor. Klungelig pakt Mühlholz de bal. Mühlholz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Plautz bereikt de bal nog maar net als eerste. Plautz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Reuter de bal onder controle te krijgen. Zwickl is nu in balbezit. Zwickl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Burghart is nu in balbezit. Hubweber onderschept slim de pass. Hubweber passt de bal in één keer door. Mühlholz is nu in balbezit. Mühlholz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Feuerbrand raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sieder komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nima 42%, Starselfies 58%.
nima - Starselfies 2:0