Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GogoManU lask
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.6
hopeless Schieten average
hopeless Passen hopeless
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Schatz onderschept slim de pass. Schatz geeft de bal voor. Fränkel heeft problemen om de bal te vangen. Schnapsdrossel is nu in balbezit. Schnapsdrossel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Stopper onderschept slim de pass. Stopper passt de bal zonder na te denken. Küntzel is nu in balbezit. Willinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Willinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kampel speelt de bal door. Fränkel rent richting de bal. Schnapsdrossel bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnapsdrossel haalt uit met een fantastische trap. Fränkel probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pressinger probeert naar een medespeler te passen. Küntzel is nu in balbezit. Kampel onderschept slim de pass. Willinger verovert de bal door een tackle van achteren. Willinger draait met de bal, schiet en ... Huschels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GogoManU - lask 0:1

36e minuut.
Küntzel verovert de bal door een tackle van achteren. Küntzel probeert naar een medespeler te passen. Willinger heeft problemen om de bal te vangen. Willinger haalt uit met een fantastische trap. Huschels maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GogoManU - lask 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GogoManU 39%, lask 61%.
GogoManU - lask 0:2

46e minuut.
Schnapsdrossel passt de bal in één keer door. Janek is nu in balbezit. Janek passt de bal met de wreef. Kampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Geroldinger passt de bal in één keer door. Winkler rent richting de bal. Winkler met een sublieme pass. Küntzel is nu in balbezit. Küntzel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Fränkel is nu in balbezit. Stopper is nu in balbezit. Stopper geeft een hoge lob. Küntzel rent richting de bal. Küntzel schiet op doel. Huschels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Hermel rent richting de bal. Küntzel onderschept slim de pass. Willinger is nu in balbezit. Willinger schiet op doel. Huschels maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Stopper passt de bal zonder na te denken. Hermel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermel geeft een hoge lob. Goldberg rent richting de bal. Goldberg geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Mählich rent richting de bal. Schnapsdrossel rent richting de bal. Mählich is nu in balbezit. Schnapsdrossel verovert de bal door een tackle van achteren. Schnapsdrossel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GogoManU - lask 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GogoManU 52%, lask 48%.
GogoManU - lask 1:2