Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nima lask
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Hubweber rent richting de bal. Stopper onderschept slim de pass. Stopper passt de bal zonder na te denken. Mühlholz rent richting de bal. Mühlholz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Thaler bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uhl. Thaler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pressinger met een snel genomen vrije trap. Zugsberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zugsberger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nima - lask 0:1

27e minuut.
Zugsberger passt de bal met de wreef. Fresig controleert de bal met de borst. Fresig geeft de bal voor. Mühlholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mühlholz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

37e minuut.
Hubweber speelt de bal door. Gott rent richting de bal. Gott geeft een hoge lob. Willinger rent richting de bal. Willinger schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Fresig raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Feuerbrand komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nima 47%, lask 53%.
nima - lask 0:1

53e minuut.
Gott bereikt de bal nog maar net als eerste. Gott probeert naar een medespeler te passen. Feuerbrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Willinger rent richting de bal. Willinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mählich geeft de bal voor. Willinger is nu in balbezit. Willinger passt de bal zonder na te denken. Zugsberger rent richting de bal. Zugsberger schiet op doel. Pangratz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Feuerbrand is nu in balbezit. Feuerbrand speelt de bal door. Mühlholz rent richting de bal. Mühlholz schiet op doel. Mählich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rohn speelt de bal door. Daar is Reuter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hubweber met een sublieme pass. Zimmerbauer is nu in balbezit. Zimmerbauer geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nima 35%, lask 65%.
nima - lask 0:1