Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GogoManU Starselfies
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.9
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Gerolsberg verovert de bal door een tackle van achteren. Gerolsberg geeft een hoge lob. Poier is nu in balbezit. Zwickl onderschept slim de pass. Zwickl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Gösser is nu in balbezit. Winkler onderschept slim de pass. Süllner met een sublieme pass. Zwickl is nu in balbezit. Zwickl draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Huschels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Schnapsdrossel rent richting de bal. Gösser onderschept slim de pass. Gösser met een sublieme pass. Schlüssel bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlüssel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Süllner bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnapsdrossel onderschept slim de pass. Schnapsdrossel probeert naar een medespeler te passen. Schlüssel bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlüssel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gösser rent richting de bal. Schnapsdrossel is nu in balbezit. Schnapsdrossel passt de bal met de wreef. Schlüssel rent richting de bal. Schlüssel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gösser is nu in balbezit. Gösser geeft een lange en hoge pass. Zwickl bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwickl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GogoManU - Starselfies 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GogoManU 53%, Starselfies 47%.
GogoManU - Starselfies 0:1

46e minuut.
Kiss is nu in balbezit. Kiss passt de bal in één keer door. Gösser bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnapsdrossel verovert de bal door een tackle van achteren. Schnapsdrossel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Gösser met een sublieme pass. Zwickl rent richting de bal. Kiss rent richting de bal. Zwickl rent richting de bal. Zwickl schiet op doel. Huschels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Schatz geeft de bal voor. Schlüssel heeft problemen om de bal te vangen. Bürgmann is nu in balbezit. Schlüssel onderschept slim de pass. Schlüssel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Schatz verovert de bal door een tackle van achteren. Winkler rent richting de bal. Winkler geeft een lange en hoge pass. Schlüssel bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlüssel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klungelig pakt Ronge de bal. Büttner rent richting de bal. Büttner speelt de bal door. Schnapsdrossel bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnapsdrossel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GogoManU 42%, Starselfies 58%.
GogoManU - Starselfies 0:1