Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Wartberg leitner
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Racher bereikt de bal nog maar net als eerste. Duim is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Racher. Racher krijgt een gele kaart. Duim wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

9e minuut.
Plassnegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Racher is nu in balbezit. Plassnegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Racher rent richting de bal. Racher draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Lechleiter de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Volker is nu in balbezit. Volker speelt de bal door. Talberger rent richting de bal. Talberger geeft de bal voor. Obst geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Volker geeft de bal voor. Konsel geeft de bal voor. Obst kopt de bal weg. Kavlak is nu in balbezit. Kavlak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Wartberg - leitner 1:0

40e minuut.
Lindermann speelt de bal door. Dressler rent richting de bal. Dressler probeert naar een medespeler te passen. Plassnegger rent richting de bal. Plassnegger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Wartberg 55%, leitner 45%.
Borussia Wartberg - leitner 1:0

47e minuut.
Dressler met een sublieme pass. Plassnegger is nu in balbezit. Sturz maakt een afschuwelijke overtreding. Sturz krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Sturz verovert de bal door een tackle van achteren. Sturz passt de bal met de wreef. Obermayer is nu in balbezit. Duim onderschept slim de pass. Duim geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Sturz geeft de bal voor. Inworp. Gelsdorf met de inworp. Racher rent richting de bal. Racher geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borussia Wartberg - leitner 1:1

59e minuut.
Dressler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavlak verovert de bal door een tackle van achteren. Dressler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dressler geeft de bal voor. Duim kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Volker is nu in balbezit. Mündler onderschept slim de pass. Mündler met een sublieme pass. Plassnegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Plassnegger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Wartberg 54%, leitner 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borussia Wartberg - leitner 1:1