Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lask Starselfies
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Bürgmann geeft een lange en hoge pass. Inworp. Geroldinger met een snelle inworp. Willinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Willinger draait met de bal, schiet en ... Wurzel bokst de bal weg.

22e minuut.
Gott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stopper speelt de bal door. Willinger rent richting de bal. Zugsberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zugsberger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Stopper is nu in balbezit. Stopper probeert naar een medespeler te passen. Mählich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwickl onderschept slim de pass. Zwickl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Pressinger met een sublieme pass. Willinger heeft problemen om de bal te vangen. Willinger probeert naar een medespeler te passen. Zugsberger is nu in balbezit. Zugsberger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Zwickl rent richting de bal. Burghart is nu in balbezit. Zwickl is nu in balbezit. Zwickl schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lask 41%, Starselfies 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lask - Starselfies 0:0

51e minuut.
Ronge passt de bal zonder na te denken. Gerolsberg rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Willinger. Willinger krijgt een gele kaart. Gerolsberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Gerolsberg met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Goldberg de bal. Zwickl bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwickl haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Rohn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lask - Starselfies 0:1

57e minuut.
Stopper rent richting de bal. Gerolsberg is nu in balbezit. Stopper onderschept slim de pass. Willinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Willinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwickl onderschept slim de pass. Zwickl speelt de bal door. Burghart heeft problemen om de bal te vangen. Burghart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Burghart raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tratz komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Goldberg rent richting de bal. Plautz verovert de bal door een tackle van achteren. Plautz passt de bal zonder na te denken. Tratz rent richting de bal. Tratz met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ronge passt de bal in één keer door. Pressinger rent richting de bal. Heidler is nu in balbezit. Tratz rent richting de bal. Tratz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Stopper is nu in balbezit. Tratz verovert de bal door een tackle van achteren. Tratz passt de bal zonder na te denken. Zwickl rent richting de bal. Zwickl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lask 54%, Starselfies 46%.
lask - Starselfies 0:1