Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nima GogoManU
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.3
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Winkler passt de bal met de wreef. Schwing rent richting de bal. Schwing speelt de bal door. Mühlholz rent richting de bal. Mühlholz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
nima - GogoManU 1:0

14e minuut.
Mühlholz rent richting de bal. Poier probeert naar een medespeler te passen. Mühlholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fürst is nu in balbezit. Fürst schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Fürst rent richting de bal. Kampel geeft een hoge lob. Fürst probeert de bal aan de voet te houden. Schnapsdrossel rent richting de bal. Schnapsdrossel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nima 56%, GogoManU 44%.
nima - GogoManU 1:0

50e minuut.
Schnapsdrossel bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnapsdrossel geeft de bal voor. Bösser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Büttner rent richting de bal. Büttner geeft een hoge lob. Pangratz bokst de bal weg.

51e minuut.
Fürst kopt de bal weg. Haslinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Mühlholz verovert de bal door een tackle van achteren. Mühlholz haalt uit met een fantastische trap. Poier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nima - GogoManU 2:0

84e minuut.
Winkler kan de bal niet met de borst controleren. Fürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Fürst passt de bal zonder na te denken. Mühlholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mühlholz schiet op doel. Huschels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Kampel rent richting de bal. Fürst onderschept slim de pass. Winkler is nu in balbezit. Fürst onderschept slim de pass. Fürst geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nima 48%, GogoManU 52%.
nima - GogoManU 2:0