Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GogoManU nima
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Tappe verovert de bal door een tackle van achteren. Tappe probeert naar een medespeler te passen. Falk bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnapsdrossel verovert de bal door een tackle van achteren. Schnapsdrossel haalt uit met een fantastische trap. Pangratz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Schlüssel onderschept slim de pass. Schlüssel probeert naar een medespeler te passen. Schatz is nu in balbezit. Janek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schlüssel is nu in balbezit. Schlüssel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GogoManU - nima 1:0

14e minuut.
Drechsler probeert de bal met de borst te controleren. Tappe onderschept slim de pass. Tappe probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mühlholz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mühlholz draait met de bal, schiet en ... Paal!

19e minuut.
Schnapsdrossel bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnapsdrossel passt de bal met de wreef. Schlüssel is nu in balbezit. Schlüssel haalt uit met een fantastische trap. Bösser probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GogoManU - nima 2:0

22e minuut.
Schnapsdrossel is nu in balbezit. Hubweber onderschept slim de pass. Schlüssel verovert de bal door een tackle van achteren. Schlüssel haalt uit met een fantastische trap. Reuter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hubweber speelt de bal door. Falk bereikt de bal nog maar net als eerste. Falk passt de bal met de wreef. Mühlholz rent richting de bal. Mühlholz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Doeltrap. Niavarani met een harde bal richting middenveld. Hubweber kopt de bal weg. Mühlholz heeft problemen om de bal te vangen. Mühlholz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GogoManU - nima 2:1

45e minuut.
Winkler met een sublieme pass. Zimmerbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schatz maakt een afschuwelijke overtreding. Schatz krijgt een gele kaart. Zimmerbauer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zimmerbauer met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GogoManU 40%, nima 60%.
GogoManU - nima 2:1

51e minuut.
Hubweber onderschept slim de pass. Tappe rent richting de bal. Tappe passt de bal in één keer door. Mühlholz rent richting de bal. Mühlholz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Fresig zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schwing rent richting de bal. Schwing probeert naar een medespeler te passen. Hubweber rent richting de bal. Hubweber geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Hubweber speelt de bal door. Schatz geeft een hoge lob. Tappe kopt de bal weg. Mühlholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mühlholz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GogoManU 39%, nima 61%.
GogoManU - nima 2:1