Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Wartberg sv rohr im gebirge
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Duim met een snelle inworp. Sturz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopfenbauer maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hopfenbauer naar de kleedkamers voor een vroege douche.

4e minuut.
Obst is nu in balbezit. Obst speelt de bal door. Frommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzinger rent richting de bal. Ratzinger draait met de bal, schiet en ... Paal!

30e minuut.
Obst passt de bal in één keer door. Turba is nu in balbezit. Frommer verovert de bal door een tackle van achteren. Frommer haalt uit met een fantastische trap. Goldberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Wartberg - sv rohr im gebirge 1:0

38e minuut.
Obst passt de bal zonder na te denken. Schalk bereikt de bal nog maar net als eerste. Schalk met een sublieme pass. Feuerblitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Feuerblitz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Sturz met een sublieme pass. Inworp. Schulmeister zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schalk controleert de bal met de borst. Schalk geeft de bal voor. Senn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Feuerblitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Feuerblitz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borussia Wartberg - sv rohr im gebirge 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Wartberg 44%, sv rohr im gebirge 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borussia Wartberg - sv rohr im gebirge 1:1

49e minuut.
Duim is nu in balbezit. Schalk verovert de bal door een tackle van achteren. Schalk met een sublieme pass. Feuerblitz rent richting de bal. Feuerblitz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Budel bereikt de bal nog maar net als eerste. Budel geeft een hoge lob. Butt bereikt de bal nog maar net als eerste. Frommer onderschept slim de pass. Frommer schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Inworp. Obst met de inworp. Ratzinger rent richting de bal. Ratzinger schiet op doel. Goldberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Wartberg - sv rohr im gebirge 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Wartberg 41%, sv rohr im gebirge 59%.
Borussia Wartberg - sv rohr im gebirge 2:1