Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK VIHOR Rovine Starselfies
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 14.1
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Trondl met een snelle inworp. Daar is Kiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schleifer begaat een overtreding. Schleifer krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Gerolsberg met een sublieme pass. Plautz bereikt de bal nog maar net als eerste. Plautz passt de bal zonder na te denken. Tratz is nu in balbezit. Tratz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK VIHOR Rovine - Starselfies 0:1

13e minuut.
Kiss verovert de bal door een tackle van achteren. Kiss geeft een lange en hoge pass. Harlander kopt de bal weg. Tratz rent richting de bal. Tratz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Schleifer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schleifer speelt de bal door. Kavlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruppke onderschept slim de pass. Kruppke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Wurzel met een harde bal richting middenveld. Nessinger is nu in balbezit. Süllner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Süllner krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Scherndl met een harde bal richting middenveld. Turbo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kavlak de bal onder controle te krijgen. Kruppke is nu in balbezit. Kruppke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bürgmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lercher onderschept slim de pass. Lercher met een sublieme pass. Kruppke is nu in balbezit. Kruppke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Süllner rent richting de bal. Nessinger verovert de bal door een tackle van achteren. Gösser is nu in balbezit. Nessinger onderschept slim de pass. Nessinger geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Tratz onderschept slim de pass. Kiss is nu in balbezit. Tratz is nu in balbezit. Tratz haalt uit met een fantastische trap. Heiter probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VIHOR Rovine - Starselfies 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VIHOR Rovine 56%, Starselfies 44%.
FK VIHOR Rovine - Starselfies 0:2

75e minuut.
Schleifer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schleifer passt de bal met de wreef. Kruppke is nu in balbezit. Turbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kruppke is nu in balbezit. Kruppke schiet op doel. Kavlak kopt de bal weg. Turbo is nu in balbezit. Turbo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VIHOR Rovine 41%, Starselfies 59%.
FK VIHOR Rovine - Starselfies 0:2