Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
leitner lask
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen weak


20e minuut.
Dustl geeft de bal voor. Stopper is nu in balbezit. Stopper passt de bal met de wreef. Plassnegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Plassnegger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
leitner - lask 1:0

28e minuut.
Obermayer met een snelle inworp. Dressler rent richting de bal. Dressler passt de bal in één keer door. Plassnegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Plassnegger haalt uit met een fantastische trap. Rohn bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
leitner - lask 2:0

32e minuut.
Pressinger is nu in balbezit. Plassnegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Plassnegger passt de bal zonder na te denken. Racher bereikt de bal nog maar net als eerste. Racher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Dressler rent richting de bal. Inworp. Geroldinger met een snelle inworp. Willinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Willinger geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leitner 65%, lask 35%.
leitner - lask 2:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janko met een snelle inworp. Racher bereikt de bal nog maar net als eerste. Plassnegger is nu in balbezit. Plassnegger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
leitner - lask 3:0

71e minuut.
Schalek geeft de bal voor. Inworp. Geroldinger met een snelle inworp. Klungelig pakt Willinger de bal. Willinger geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Goldberg geeft een hoge lob. Geroldinger is nu in balbezit. Geroldinger geeft een lange en hoge pass. Plassnegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Plassnegger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leitner 63%, lask 37%.
leitner - lask 3:0