Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sv rohr im gebirge GogoManU
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.9
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Turba geeft een hoge lob. Büttner is nu in balbezit. Büttner geeft een hoge lob. Winkler is nu in balbezit. Winkler geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Schalk rent richting de bal. Feuerblitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schalk is nu in balbezit. Schalk haalt uit met een fantastische trap. Poier probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Oberegger met een snelle inworp. Hollmann geeft een hoge lob. Kampel speelt de bal door. Schlüssel rent richting de bal. Schlüssel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Schnapsdrossel verovert de bal door een tackle van achteren. Schnapsdrossel met een sublieme pass. Schlüssel bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlüssel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Butt de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
sv rohr im gebirge - GogoManU 0:1

24e minuut.
Schulmeister rent richting de bal. Schnapsdrossel verovert de bal door een tackle van achteren. Schnapsdrossel passt de bal zonder na te denken. Schlüssel bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlüssel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Hollmann met de inworp. Schalk rent richting de bal. Schalk passt de bal in één keer door. Feuerblitz is nu in balbezit. Feuerblitz draait met de bal, schiet en ... Huschels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sv rohr im gebirge - GogoManU 1:1

45e minuut.
Winkler probeert naar een medespeler te passen. Bürgmann is nu in balbezit. Schnapsdrossel onderschept slim de pass. Schlüssel is nu in balbezit. Schlüssel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sv rohr im gebirge - GogoManU 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sv rohr im gebirge 58%, GogoManU 42%.
sv rohr im gebirge - GogoManU 1:2

46e minuut.
Hollmann onderschept slim de pass. Hollmann passt de bal met de wreef. Feuerblitz rent richting de bal. Feuerblitz draait met de bal, schiet en ... Huschels maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sv rohr im gebirge - GogoManU 2:2

59e minuut.
Bürgmann is nu in balbezit. Schlüssel verovert de bal door een tackle van achteren. Schnapsdrossel rent richting de bal. Schlüssel bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlüssel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Goldberg niet meer kan verder spelen. Heidenkampf komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sv rohr im gebirge 67%, GogoManU 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sv rohr im gebirge - GogoManU 2:2