Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Starselfies Borussia Wartberg
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Daar is Surmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surmann probeert naar een medespeler te passen. Duim bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwickl onderschept slim de pass. Zwickl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Gerolsberg met een sublieme pass. Kavlak is nu in balbezit. Gösser schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gösser krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Zwickl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiss is nu in balbezit. Zwickl rent richting de bal. Kiss is nu in balbezit. Kiss schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Talberger passt de bal met de wreef. Volker heeft problemen om de bal te vangen. Volker geeft de bal voor. Frommer rent richting de bal. Frommer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Wurzel trapt de bal weg van het doel. Surmann kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ronge de bal onder controle te krijgen. Talberger is nu in balbezit. Talberger geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starselfies 49%, Borussia Wartberg 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Starselfies - Borussia Wartberg 0:0

54e minuut.
Kiss is nu in balbezit. Zwickl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiss rent richting de bal. Zwickl rent richting de bal. Zwickl draait met de bal, schiet en ... Senn bokst de bal weg. Senn met een sublieme pass. Kavlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gösser tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gösser krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Kavlak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kavlak kan niet meer verder spelen. Ratzinger komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Kiss rent richting de bal. Duim onderschept slim de pass. Duim probeert naar een medespeler te passen. Frommer rent richting de bal. Frommer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kiss kopt de bal weg. Duim is nu in balbezit. Zwickl verovert de bal door een tackle van achteren. Kiss is nu in balbezit. Kiss haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Duim raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Eichhammer komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Daar is Kiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratzinger is nu in balbezit. Ratzinger met een sublieme pass. Frommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Frommer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gerolsberg met de inworp. Ronge rent richting de bal. Ratzinger onderschept slim de pass. Ratzinger draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wurzel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Wurzel met een harde bal richting middenveld. Eichhammer is nu in balbezit. Eichhammer passt de bal in één keer door. Obst rent richting de bal. Obst geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Inworp. Obst met een snelle inworp. Ratzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzinger draait met de bal, schiet en ... Kavlak probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Starselfies - Borussia Wartberg 0:1

85e minuut.
Kavlak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sturz met een snelle inworp. Obst is nu in balbezit. Obst geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wurzel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Frommer is nu in balbezit. Frommer haalt uit met een fantastische trap. Wurzel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Starselfies - Borussia Wartberg 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starselfies 64%, Borussia Wartberg 36%.
Starselfies - Borussia Wartberg 0:2