Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK VIHOR Rovine nima
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Doeltrap. Scherndl met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Sieder de bal. Turbo rent richting de bal. Turbo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Nessinger kan de bal niet met de borst controleren. Nessinger geeft een lange en hoge pass. Bösser heeft problemen om de bal te vangen. Klaubauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaubauf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Turbo probeert naar een medespeler te passen. Melkam bereikt de bal nog maar net als eerste. Melkam met een sublieme pass. Mühlholz rent richting de bal. Mühlholz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Fresig met een sublieme pass. Fürst heeft problemen om de bal te vangen. Fürst speelt de bal door. Mühlholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mühlholz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Doeltrap. Reuter trapt de bal weg van het doel. Maurer kopt de bal weg. Klaubauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaubauf draait met de bal, schiet en ... Pangratz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Falk verovert de bal door een tackle van achteren. Turbo rent richting de bal. Falk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Falk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VIHOR Rovine 36%, nima 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK VIHOR Rovine - nima 0:0

48e minuut.
Daar is Schwing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melkam is nu in balbezit. Schwing rent richting de bal. Melkam onderschept slim de pass. Melkam geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Doeltrap. Pangratz met een harde bal richting middenveld. Sieder kopt de bal weg. Mühlholz rent richting de bal. Mühlholz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Zimmerbauer probeert naar een medespeler te passen. Schwing rent richting de bal. Schwing schiet op doel. Scherndl probeert wanhopig de bal te grijpen. Harlander probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Schwing passt de bal in één keer door. Mühlholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Harlander rent richting de bal. Mühlholz verovert de bal door een tackle van achteren. Mühlholz draait met de bal, schiet en ... Scherndl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mühlholz speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Harlander de bal onder controle te krijgen. Maurer probeert naar een medespeler te passen. Fürst rent richting de bal. Fürst schiet op doel. Scherndl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mühlholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mühlholz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VIHOR Rovine - nima 0:1

70e minuut.
Klaubauf heeft problemen om de bal te vangen. Turbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaubauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaubauf draait met de bal, schiet en ... Pangratz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Schleifer verovert de bal door een tackle van achteren. Fürst rent richting de bal. Schleifer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fürst moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Fürst kan niet meer verder spelen. Tappe komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VIHOR Rovine 38%, nima 62%.
FK VIHOR Rovine - nima 0:1