Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lask sv rohr im gebirge
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Schulmeister kopt de bal weg. Feuerblitz is nu in balbezit. Feuerblitz schiet op doel. Mählich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schalk springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Pressinger is nu in balbezit. Pressinger met een sublieme pass. Butt is nu in balbezit. Küntzel onderschept slim de pass. Küntzel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Bürgmann probeert de bal met de borst te controleren. Willinger verovert de bal door een tackle van achteren. Willinger passt de bal zonder na te denken. Küntzel rent richting de bal. Küntzel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Stopper passt de bal zonder na te denken. Pressinger heeft problemen om de bal te vangen. Schalk is nu in balbezit. Feuerblitz is nu in balbezit. Feuerblitz haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Mählich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lask 60%, sv rohr im gebirge 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lask - sv rohr im gebirge 0:0

47e minuut.
Willinger probeert naar een medespeler te passen. Bürgmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bürgmann passt de bal zonder na te denken. Feuerblitz rent richting de bal. Feuerblitz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Engling met een sublieme pass. Inworp. Geroldinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Willinger is nu in balbezit. Willinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lask - sv rohr im gebirge 1:0

73e minuut.
Thaler probeert naar een medespeler te passen. Willinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Willinger passt de bal met de wreef. Küntzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Küntzel schiet op doel. Goldberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
lask - sv rohr im gebirge 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lask 35%, sv rohr im gebirge 65%.
lask - sv rohr im gebirge 2:0