Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
leitner nima
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


28e minuut.
Fürst rent richting de bal. Fürst passt de bal met de wreef. Daar is Schalek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mühlholz rent richting de bal. Mühlholz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
leitner - nima 0:1

30e minuut.
Obermayer speelt de bal door. Racher bereikt de bal nog maar net als eerste. Plassnegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Plassnegger schiet op doel. Pangratz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
leitner - nima 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leitner 61%, nima 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
leitner - nima 1:1

49e minuut.
Mündler is nu in balbezit. Mündler geeft een lange en hoge pass. Daar is Fresig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plassnegger is nu in balbezit. Plassnegger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Pangratz met een harde bal richting middenveld. Fürst kopt de bal weg. Daar is Klingseisen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mühlholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mühlholz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lindermann met een harde bal richting middenveld. Janko rent richting de bal. Janko geeft een hoge lob. Plassnegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Plassnegger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lindermann geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zimmerbauer met een snelle inworp. Fürst heeft problemen om de bal te vangen. Fürst draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Reuter geeft een lange en hoge pass. Zimmerbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmerbauer passt de bal zonder na te denken. Mühlholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mühlholz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Klungelig pakt Dressler de bal. Fürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Fürst passt de bal in één keer door. Mühlholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mühlholz schiet op doel. Paal! Lindermann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leitner 49%, nima 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
leitner - nima 1:1