Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
leitner Starselfies
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


22e minuut.
Racher speelt de bal door. Kavlak heeft problemen om de bal te vangen. Plassnegger onderschept slim de pass. Plassnegger haalt uit met een fantastische trap. Wurzel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
leitner - Starselfies 1:0

29e minuut.
Obermayer rent richting de bal. Kiss onderschept slim de pass. Kiss passt de bal zonder na te denken. Zwickl is nu in balbezit. Zwickl schiet op doel. Lindermann bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trondl zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. De bal raakt de paal. Daar is Zwickl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
leitner - Starselfies 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leitner 58%, Starselfies 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
leitner - Starselfies 1:1

48e minuut.
Zwickl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiss is nu in balbezit. Zwickl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiss is nu in balbezit. Kiss schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Dustl bereikt de bal nog maar net als eerste. Dustl geeft een hoge lob. Heidler kopt de bal weg. Zwickl rent richting de bal. Zwickl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
leitner - Starselfies 1:2

59e minuut.
Dressler geeft een hoge lob. Mündler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mündler met een sublieme pass. Klungelig pakt Plassnegger de bal. Plassnegger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
leitner - Starselfies 2:2

63e minuut.
Gerolsberg verovert de bal door een tackle van achteren. Heidler rent richting de bal. Heidler passt de bal met de wreef. Zwickl bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwickl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ronge raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kampusch komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Gerolsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermayer verovert de bal door een tackle van achteren. Obermayer speelt de bal door. Zwickl is nu in balbezit. Zwickl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Süllner kan de bal niet met de borst controleren. Mündler speelt de bal door. Daar is Racher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plassnegger rent richting de bal. Plassnegger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gerolsberg verovert de bal door een tackle van achteren. Gerolsberg met een sublieme pass. Kiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwickl is nu in balbezit. Zwickl haalt uit met een fantastische trap. Lindermann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

89e minuut.
Zwickl rent richting de bal. Kiss rent richting de bal. Obermayer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kiss moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kiss kan niet meer verder spelen. Tratz komt het veld opgelopen. Gerolsberg met een snel genomen vrije trap. Tratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tratz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leitner 58%, Starselfies 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
leitner - Starselfies 2:2