Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nima sv rohr im gebirge
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Doeltrap. Pangratz trapt de bal weg van het doel. Fürst probeert naar een medespeler te passen. Mühlholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mühlholz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Bösser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bösser kopt de bal weg. Fürst is nu in balbezit. Fürst haalt uit met een fantastische trap. Butt probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schwing geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mühlholz maakt een snoekduik en kopt de bal. Goldberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nima - sv rohr im gebirge 1:0

34e minuut.
Bürgmann kopt de bal weg. Falk heeft problemen om de bal te vangen. Schalk is nu in balbezit. Feuerblitz heeft problemen om de bal te vangen. Feuerblitz schiet op doel. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Fürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Fürst passt de bal met de wreef. Mühlholz is nu in balbezit. Fürst is nu in balbezit. Fürst draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nima 47%, sv rohr im gebirge 53%.
nima - sv rohr im gebirge 1:0

61e minuut.
Bürgmann is nu in balbezit. Hubweber verovert de bal door een tackle van achteren. Hubweber probeert naar een medespeler te passen. Fürst is nu in balbezit. Fürst schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Schalk speelt de bal door. Hubweber is nu in balbezit. Hubweber geeft een lange en hoge pass. Mühlholz rent richting de bal. Mühlholz schiet op doel. Goldberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nima 37%, sv rohr im gebirge 63%.
nima - sv rohr im gebirge 1:0