Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc bayern müncheunich B3nito Team
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Neukirch onderschept slim de pass. Neukirch speelt de bal door. Bierfroh is nu in balbezit. Bierfroh draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Stanke de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bayern müncheunich - B3nito Team 0:1

7e minuut.
Weber met de inworp. Prändl bereikt de bal nog maar net als eerste. Prändl passt de bal in één keer door. Lieb rent richting de bal. Lieb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc bayern müncheunich - B3nito Team 1:1

28e minuut.
Bierfroh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierfroh rent richting de bal. Sommer is nu in balbezit. Sommer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Karner probeert de bal met de borst te controleren. Haselböck rent richting de bal. Haselböck passt de bal met de wreef. Sommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sommer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Unterfurtner geeft een lange en hoge pass. Weber bereikt de bal nog maar net als eerste. Weber passt de bal met de wreef. Schramböck rent richting de bal. Schramböck passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Weber zal de hoekschop nemen. Neukirch bereikt de bal nog maar net als eerste. Neukirch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bayern müncheunich 47%, B3nito Team 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc bayern müncheunich - B3nito Team 1:1

63e minuut.
Decker met een snelle inworp. Haselböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Haselböck geeft een lange en hoge pass. Bierfroh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierfroh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Esch de bal onder controle te krijgen. Haselböck rent richting de bal. Haselböck passt de bal met de wreef. Bierfroh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierfroh draait met de bal, schiet en ... Gartner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Karner bereikt de bal nog maar net als eerste. Prändl verovert de bal door een tackle van achteren. Riess begaat een overtreding. Prändl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prändl komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bierfroh rent richting de bal. Kitzbichler onderschept slim de pass. Kitzbichler geeft een lange en hoge pass. Weber is nu in balbezit. Weber geeft een lange en hoge pass. Gartner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bayern müncheunich 47%, B3nito Team 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc bayern müncheunich - B3nito Team 1:1