Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCkj ohwezahra
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


9e minuut.
Schnickschnack passt de bal zonder na te denken. Obereder rent richting de bal. Amesreiter rent richting de bal. Obereder onderschept slim de pass. Obereder haalt uit met een fantastische trap. Prinz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Rolfes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCkj - ohwezahra 0:1

20e minuut.
Ratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratz geeft een hoge lob. Plassnegger probeert de bal aan de voet te houden. Ivanschitz is nu in balbezit. Ivanschitz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lücke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clauser rent richting de bal. Clauser geeft een lange en hoge pass. Redlinger heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tümpel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tümpel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Frühstück, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratz rent richting de bal. Ratz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Frühstück rent richting de bal. Schnickschnack verovert de bal door een tackle van achteren. Schnickschnack met een sublieme pass. Ivanschitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanschitz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Frühstück speelt de bal door. Plassnegger rent richting de bal. Tümpel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tümpel krijgt een gele kaart. Plassnegger raakt geblesseerd tijdens het duel. Plassnegger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCkj 57%, ohwezahra 43%.
FCkj - ohwezahra 0:1

53e minuut.
Snievelstein is nu in balbezit. Snievelstein passt de bal met de wreef. Rolfes rent richting de bal. Obereder onderschept slim de pass. Obereder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ratz verovert de bal door een tackle van achteren. Ratz speelt de bal door. Karrer rent richting de bal. Ivanschitz onderschept slim de pass. Ivanschitz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Snievelstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratz rent richting de bal. Ratz passt de bal in één keer door. Ivanschitz is nu in balbezit. Ivanschitz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Zwetschinger rent richting de bal. Zwetschinger met een sublieme pass. Richtinger heeft problemen om de bal te vangen. Ratz rent richting de bal. Ratz schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCkj 50%, ohwezahra 50%.
FCkj - ohwezahra 0:1