Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Steinberg fc bayern müncheunich
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Urban passt de bal in één keer door. Spongranz rent richting de bal. Esch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Esch krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Schneiderbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Esch verovert de bal door een tackle van achteren. Esch probeert naar een medespeler te passen. Prändl bereikt de bal nog maar net als eerste. Prändl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Steinberg - fc bayern müncheunich 0:1

20e minuut.
Doeltrap. Zöchbauer trapt de bal weg. Wollner kopt de bal weg. Lieb bereikt de bal nog maar net als eerste. Lieb schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Esch kopt de bal weg. Gambrinus rent richting de bal. Murhammer begaat een overtreding. Murhammer krijgt een gele kaart. Gambrinus raakt geblesseerd tijdens het duel. Gambrinus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Spongranz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spongranz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SV Steinberg - fc bayern müncheunich 1:1

27e minuut.
Kitzbichler rent richting de bal. Kitzbichler passt de bal met de wreef. Wollner speelt de bal door. Lieb bereikt de bal nog maar net als eerste. Lieb schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Steinberg - fc bayern müncheunich 1:2

38e minuut.
Lieb bereikt de bal nog maar net als eerste. Prändl is nu in balbezit. Schneiderbauer verovert de bal door een tackle van achteren. Lieb verovert de bal door een tackle van achteren. Lieb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Wollner geeft een hoge lob. Schramböck bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Armani. Armani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Steinberg 58%, fc bayern müncheunich 42%.
SV Steinberg - fc bayern müncheunich 1:2

53e minuut.
Gartner met een harde bal richting middenveld. Schön kopt de bal weg. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann draait met de bal, schiet en ... Gartner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SV Steinberg - fc bayern müncheunich 2:2

58e minuut.
Gambrinus speelt de bal door. Schramböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Schramböck passt de bal zonder na te denken. Spongranz is nu in balbezit. Spongranz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Steinberg - fc bayern müncheunich 3:2

65e minuut.
Gambrinus is nu in balbezit. Prändl bereikt de bal nog maar net als eerste. Prändl met een sublieme pass. Lieb rent richting de bal. Lieb schiet op doel. Zöchbauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Steinberg 53%, fc bayern müncheunich 47%.
SV Steinberg - fc bayern müncheunich 3:2