Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc bayern müncheunich SV Steinberg
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Gambrinus geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murhammer met de inworp. Prändl is nu in balbezit. Prändl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Daar is Schramböck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schramböck. Schramböck krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Zöchbauer met een sublieme pass. Urban kopt de bal weg. Unterfurtner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spongranz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spongranz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc bayern müncheunich - SV Steinberg 0:1

17e minuut.
Prändl onderschept slim de pass. Prändl geeft een lange en hoge pass. Lieb bereikt de bal nog maar net als eerste. Lieb schiet op doel. Zöchbauer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc bayern müncheunich - SV Steinberg 1:1

26e minuut.
Klungelig pakt Helmer de bal. Prändl rent richting de bal. Prändl speelt de bal door. Lieb is nu in balbezit. Lieb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bayern müncheunich - SV Steinberg 2:1

35e minuut.
Prändl kan de bal niet met de borst controleren. Profi is nu in balbezit. Prändl verovert de bal door een tackle van achteren. Lieb bereikt de bal nog maar net als eerste. Lieb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Esch is nu in balbezit. Hoffmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffmann met een sublieme pass. Spongranz is nu in balbezit. Spongranz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Klungelig pakt Unterfurtner de bal. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann met een sublieme pass. Spongranz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spongranz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bayern müncheunich 54%, SV Steinberg 46%.
fc bayern müncheunich - SV Steinberg 2:1

46e minuut.
Klungelig pakt Helmer de bal. Traab rent richting de bal. Helmer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Helmer krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Unterfurtner passt de bal zonder na te denken. Prändl is nu in balbezit. Urban tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urban krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Armani speelt de bal door. Helmer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stanke. Stanke krijgt een gele kaart. Helmer raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hoffmann neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Esch met een sublieme pass. Schramböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Armani bereikt de bal nog maar net als eerste. Armani draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Schramböck de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bayern müncheunich 43%, SV Steinberg 57%.
fc bayern müncheunich - SV Steinberg 2:1