Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc hau daneben FCkj
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Pretterer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schneider met de inworp. Wehr bereikt de bal nog maar net als eerste. Wehr schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Wehr controleert de bal met de borst. Pretterer onderschept slim de pass. Pretterer passt de bal in één keer door. Skol is nu in balbezit. Skol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc hau daneben - FCkj 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc hau daneben 45%, FCkj 55%.
fc hau daneben - FCkj 0:1

66e minuut.
Sieder verovert de bal door een tackle van achteren. Sieder probeert naar een medespeler te passen. Kürner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürner schiet op doel. Rolfes controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc hau daneben 51%, FCkj 49%.
fc hau daneben - FCkj 0:1