Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Leutasch Viking Horde
Normal Tactiek 3-5-2
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 28.7
poor Schieten adequate
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


15e minuut.
Moser rent richting de bal. Detzlhofer verovert de bal door een tackle van achteren. Detzlhofer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lorini de bal. Lorini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Stronach kopt de bal weg. Klungelig pakt Falk de bal. Lorini is nu in balbezit. Lorini draait met de bal, schiet en ... Döller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leutasch - Viking Horde 0:1

24e minuut.
Daar is Dabaghyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dabaghyan passt de bal zonder na te denken. Detzlhofer heeft problemen om de bal te vangen. Detzlhofer draait met de bal, schiet en ... Döller werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leutasch - Viking Horde 0:2

42e minuut.
Döller speelt de bal door. Stronach kopt de bal weg. Klungelig pakt Moser de bal. Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Leutasch 69%, Viking Horde 31%.
FC Leutasch - Viking Horde 0:2

47e minuut.
Klinger met een snelle inworp. Potter rent richting de bal. Oswald bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswald haalt uit met een fantastische trap. Doppler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leutasch - Viking Horde 1:2

59e minuut.
Stronach speelt de bal door. Daar is Dabaghyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dabaghyan speelt de bal door. Lorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Stronach rent richting de bal. Stronach probeert naar een medespeler te passen. Lorini rent richting de bal. Lorini schiet op doel. Döller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leutasch - Viking Horde 1:3

75e minuut.
Potter is nu in balbezit. Starke met een sublieme pass. Falk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorini verovert de bal door een tackle van achteren. Lorini schiet op doel. Döller bokst de bal weg.

84e minuut.
Potter kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hart de bal onder controle te krijgen. Dabaghyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Leutasch 73%, Viking Horde 27%.
FC Leutasch - Viking Horde 1:3