Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viking Horde FC Leutasch
3-5-2 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 19.5
good Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Bercik rent richting de bal. Bercik geeft de bal voor. Drögemeier heeft problemen om de bal te vangen. Detzlhofer rent richting de bal. Detzlhofer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Schaiblauer rent richting de bal. Stronach onderschept slim de pass. Stronach met een sublieme pass. Lorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Stronach probeert naar een medespeler te passen. Dabaghyan is nu in balbezit. Dabaghyan passt de bal met de wreef. Lorini rent richting de bal. Lorini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Stronach kopt de bal weg. Schaiblauer controleert de bal met de borst. Lorini is nu in balbezit. Lorini heeft problemen om de bal te vangen. Lorini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bercik rent richting de bal. Bercik geeft een hoge lob. Moser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Horde - FC Leutasch 1:0

18e minuut.
Zinecker geeft de bal voor. Inworp. Dabaghyan met de inworp. Stronach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stronach geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Zinecker rent richting de bal. Zinecker geeft een lange en hoge pass. Detzlhofer rent richting de bal. Klungelig pakt Detzlhofer de bal. Detzlhofer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Horde - FC Leutasch 2:0

29e minuut.
Stronach is nu in balbezit. Stronach passt de bal in één keer door. Bercik is nu in balbezit. Klinger verovert de bal door een tackle van achteren. Klinger geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bercik met een snelle inworp. Daar is Stronach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stronach geeft een hoge lob. Lorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer passt de bal met de wreef. Lorini heeft problemen om de bal te vangen. Lorini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Horde - FC Leutasch 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking Horde 38%, FC Leutasch 62%.
Viking Horde - FC Leutasch 3:0

49e minuut.
Zinecker geeft een hoge lob. Inworp. Dabaghyan met de inworp. Klungelig pakt Stronach de bal. Stronach geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Dabaghyan geeft de bal voor. Detzlhofer kopt de bal weg. Daar is Drögemeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorini draait met de bal, schiet en ... Unterrainer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Marell passt de bal in één keer door. Lorini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schraffl. Schraffl krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking Horde 32%, FC Leutasch 68%.
Viking Horde - FC Leutasch 3:0