Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Steinberg fc hau daneben
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Urban speelt de bal door. Spongranz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kießling zijn tegenspeler op de grond. Kießling is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

38e minuut.
Kürner speelt de bal door. Daar is Schneiderbauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kürner. Kürner krijgt een gele kaart. Schneiderbauer moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Schneiderbauer kan niet meer verder spelen. Profi komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Sieder kopt de bal weg. Gambrinus heeft problemen om de bal te vangen. Kürner onderschept slim de pass. Kürner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Steinberg - fc hau daneben 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Steinberg 41%, fc hau daneben 59%.
SV Steinberg - fc hau daneben 0:1

54e minuut.
Zöchbauer trapt de bal weg. Hoffmann kopt de bal weg. Klungelig pakt Stahl de bal. Spongranz verovert de bal door een tackle van achteren. Spongranz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Urban met een sublieme pass. Spongranz is nu in balbezit. Ortler maakt een afschuwelijke overtreding. Ortler krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Kürner is nu in balbezit. Profi onderschept slim de pass. Profi passt de bal met de wreef. Daar is Spongranz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spongranz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Palnstorfer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Steinberg 47%, fc hau daneben 53%.
SV Steinberg - fc hau daneben 0:1