Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCkj fc bayern müncheunich
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Wollner passt de bal in één keer door. Unterfurtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Unterfurtner passt de bal met de wreef. Lieb bereikt de bal nog maar net als eerste. Lieb draait met de bal, schiet en ... Prinz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FCkj - fc bayern müncheunich 0:1

13e minuut.
Prändl is nu in balbezit. Snievelstein rent richting de bal. Snievelstein probeert naar een medespeler te passen. Skol bereikt de bal nog maar net als eerste. Skol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pretterer passt de bal zonder na te denken. Tümpel rent richting de bal. Tümpel geeft een hoge lob. Lieb rent richting de bal. Lieb draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Traab onderschept slim de pass. Traab geeft een hoge lob. Lieb bereikt de bal nog maar net als eerste. Lieb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCkj - fc bayern müncheunich 0:2

26e minuut.
Skol speelt de bal door. Klungelig pakt Fukal de bal. Lieb is nu in balbezit. Lieb draait met de bal, schiet en ... Prinz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Traab met een sublieme pass. Prändl bereikt de bal nog maar net als eerste. Prändl probeert naar een medespeler te passen. Lieb bereikt de bal nog maar net als eerste. Lieb schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCkj 58%, fc bayern müncheunich 42%.
FCkj - fc bayern müncheunich 0:2

52e minuut.
Prändl probeert naar een medespeler te passen. Pretterer heeft problemen om de bal te vangen. Pretterer met een sublieme pass. Fukal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fukal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kitzbichler rent richting de bal. Clauser verovert de bal door een tackle van achteren. Skol rent richting de bal. Skol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCkj - fc bayern müncheunich 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCkj 42%, fc bayern müncheunich 58%.
FCkj - fc bayern müncheunich 1:2