Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc bayern müncheunich FCkj
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.5
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Rolfes is nu in balbezit. Rolfes geeft een lange en hoge pass. Ratz kopt de bal weg. Ivanschitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanschitz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bayern müncheunich - FCkj 0:1

13e minuut.
Murhammer is nu in balbezit. Murhammer probeert naar een medespeler te passen. Lieb bereikt de bal nog maar net als eerste. Prändl rent richting de bal. Prändl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ratz is nu in balbezit. Unterfurtner onderschept slim de pass. Ivanschitz onderschept slim de pass. Ivanschitz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bayern müncheunich - FCkj 0:2

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Murhammer neemt de hoekschop. Lieb rent richting de bal. Lieb schiet op doel. Prinz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bayern müncheunich - FCkj 1:2

40e minuut.
Lieb schiet op doel. Amesreiter heeft problemen om de bal te vangen. Rolfes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lieb verovert de bal door een tackle van achteren. Lieb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc bayern müncheunich - FCkj 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bayern müncheunich 43%, FCkj 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc bayern müncheunich - FCkj 2:2

46e minuut.
Ivanschitz onderschept slim de pass. Ivanschitz haalt uit met een fantastische trap. Stanke kopt de bal weg. Tümpel is nu in balbezit. Tümpel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Klungelig pakt Prändl de bal. Snievelstein is nu in balbezit. Snievelstein probeert naar een medespeler te passen. Ivanschitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanschitz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gartner bokst de bal weg. Gartner speelt de bal door. Esch probeert de bal met de borst te controleren. Snievelstein verovert de bal door een tackle van achteren. Ratz is nu in balbezit. Ratz haalt uit met een fantastische trap. Gartner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Ratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Esch verovert de bal door een tackle van achteren. Esch speelt de bal door. Prändl rent richting de bal. Prändl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lücke is nu in balbezit. Lücke geeft een lange en hoge pass. Ratz met een sublieme pass. Ivanschitz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ivanschitz schiet op doel. Gartner bokst de bal weg.

89e minuut.
Stanke geeft een hoge lob. Traab rent richting de bal. Traab met een sublieme pass. Lieb bereikt de bal nog maar net als eerste. Lieb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bayern müncheunich 41%, FCkj 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc bayern müncheunich - FCkj 2:2