Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ohwezahra B3nito Team
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Haselböck passt de bal zonder na te denken. Bauer probeert de bal aan de voet te houden. Bauer passt de bal zonder na te denken. Neukirch is nu in balbezit. Neukirch geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bierfroh bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ricken probeert naar een medespeler te passen. Drucker bereikt de bal nog maar net als eerste. Haselböck is nu in balbezit. Drucker verovert de bal door een tackle van achteren. Drucker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Drucker onderschept slim de pass. Bauer verovert de bal door een tackle van achteren. Bauer met een sublieme pass. Bierfroh is nu in balbezit. Bierfroh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Neukirch verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Neukirch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neukirch speelt de bal door. Bierfroh is nu in balbezit. Bierfroh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ohwezahra - B3nito Team 0:1

32e minuut.
Haselböck speelt de bal door. Bierfroh is nu in balbezit. Redlinger begaat een overtreding. Bierfroh roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bierfroh kan niet meer verder spelen. Bierfroh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jost komt het veld opgelopen. Mondrian komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ohwezahra - B3nito Team 0:2

42e minuut.
Redlinger passt de bal met de wreef. Ricken is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Decker. Decker krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Zeller rent richting de bal. Zeller passt de bal zonder na te denken. Alkofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Obereder is nu in balbezit. Obereder haalt uit met een fantastische trap. Rein bokst de bal weg. Obereder bereikt de bal nog maar net als eerste. Obereder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ohwezahra - B3nito Team 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ohwezahra 49%, B3nito Team 51%.
ohwezahra - B3nito Team 1:2

55e minuut.
Bauer met een sublieme pass. Jost rent richting de bal. Redlinger is nu in balbezit. Jost verovert de bal door een tackle van achteren. Jost schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Inworp. Plassnegger met de inworp. Zeller speelt de bal door. Obereder rent richting de bal. Obereder haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ohwezahra 49%, B3nito Team 51%.
ohwezahra - B3nito Team 1:2