Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Steinberg FC Leutasch
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Klinger is nu in balbezit. Klinger geeft een hoge lob. Marell speelt de bal door. Schön is nu in balbezit. Oswald verovert de bal door een tackle van achteren. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Urban speelt de bal door. Oswald rent richting de bal. Schneiderbauer is nu in balbezit. Oswald verovert de bal door een tackle van achteren. Oswald draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Spongranz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moser legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Spongranz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Spongranz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Döller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Steinberg - FC Leutasch 1:0

23e minuut.
Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann passt de bal met de wreef. Drögemeier rent richting de bal. Spongranz onderschept slim de pass. Spongranz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Marell met de inworp. Potter rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Schneiderbauer ... Strafschop! Schneiderbauer krijgt een gele kaart. Potter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Potter legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Zöchbauer bokst de bal weg.

29e minuut.
Hausen probeert de bal met de borst te controleren. Klinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Urban speelt de bal door. Spongranz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spongranz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Marell geeft een lange en hoge pass. Hausen rent richting de bal. Hausen passt de bal met de wreef. Oswald is nu in balbezit. Oswald draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Potter verovert de bal door een tackle van achteren. Potter probeert naar een medespeler te passen. Oswald is nu in balbezit. Oswald schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Oswald is nu in balbezit. Oswald haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Steinberg 65%, FC Leutasch 35%.
SV Steinberg - FC Leutasch 1:0

54e minuut.
Doeltrap. Döller met een harde bal richting middenveld. Urban kopt de bal weg. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Haberfellner geeft de bal voor. Marell is nu in balbezit. Marell passt de bal in één keer door. Oswald bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswald haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Steinberg 60%, FC Leutasch 40%.
SV Steinberg - FC Leutasch 1:0