Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Leutasch SV Steinberg
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Schön geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marell met een snelle inworp. Potter rent richting de bal. Potter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oswald is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leutasch - SV Steinberg 1:0

16e minuut.
Armani probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann passt de bal zonder na te denken. Spongranz rent richting de bal. Spongranz draait met de bal, schiet en ... Unterrainer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Hausen met de inworp. Urban is nu in balbezit. Urban geeft een lange en hoge pass. Spongranz kan de bal niet met de borst controleren. Spongranz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hausen kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klinger met een snelle inworp. Schraffl geeft een lange en hoge pass. Oswald krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zöchbauer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Schaiblauer is nu in balbezit. Schaiblauer passt de bal in één keer door. Oswald bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswald haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leutasch - SV Steinberg 2:0

38e minuut.
Urban onderschept slim de pass. Urban passt de bal zonder na te denken. Spongranz is nu in balbezit. Spongranz haalt uit met een fantastische trap. Unterrainer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leutasch - SV Steinberg 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Leutasch 58%, SV Steinberg 42%.
FC Leutasch - SV Steinberg 2:1

62e minuut.
Potter is nu in balbezit. Potter geeft de bal voor. Daar is Schön, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oswald rent richting de bal. Oswald haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Schneiderbauer de bal. Schneiderbauer passt de bal zonder na te denken. Spongranz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spongranz schiet op doel. Unterrainer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Leutasch - SV Steinberg 2:2

74e minuut.
Schraffl passt de bal zonder na te denken. Schaiblauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneiderbauer verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leutasch - SV Steinberg 2:3

89e minuut.
Marell onderschept slim de pass. Marell probeert naar een medespeler te passen. Urban bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswald onderschept slim de pass. Oswald haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Leutasch 51%, SV Steinberg 49%.
FC Leutasch - SV Steinberg 2:3