Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viking Horde fc hau daneben
3-5-2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.3 gemiddelde waardering 18.9
redelijk Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Bercik met een snelle inworp. Stronach is nu in balbezit. Stronach passt de bal in één keer door. Detzlhofer is nu in balbezit. Detzlhofer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kießling probeert naar een medespeler te passen. Lorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorini met een sublieme pass. Detzlhofer heeft problemen om de bal te vangen. Detzlhofer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Dabaghyan geeft de bal voor. Unter rent richting de bal. Unter probeert naar een medespeler te passen. Schneider is nu in balbezit. Schneider geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nagl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Horde - fc hau daneben 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking Horde 40%, fc hau daneben 60%.
Viking Horde - fc hau daneben 0:1

55e minuut.
Lorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorini draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Stahl de bal onder controle te krijgen. Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Kießling passt de bal met de wreef. Dabaghyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ortler. Ortler krijgt een gele kaart. Dabaghyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dabaghyan kan niet meer verder spelen. Nickel komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Lorini onderschept slim de pass. Lorini met een sublieme pass. Unter bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hart speelt de bal door. Lorini is nu in balbezit. Lorini passt de bal met de wreef. Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kampusch geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bercik met een snelle inworp. Stronach rent richting de bal. Stronach geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking Horde 35%, fc hau daneben 65%.
Viking Horde - fc hau daneben 0:1