Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCkj B3nito Team
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Lamm met een harde bal richting middenveld. Mondrian kopt de bal weg. Daar is Rolfes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bierfroh rent richting de bal. Bierfroh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Prinz met een harde bal richting middenveld. Bauer kopt de bal weg. Mondrian probeert de bal aan de voet te houden. Bierfroh is nu in balbezit. Bierfroh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ratz is nu in balbezit. Ivanschitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratz rent richting de bal. Ratz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lamm de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Mondrian onderschept slim de pass. Mondrian met een sublieme pass. Bierfroh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierfroh schiet op doel. Prinz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bauer probeert naar een medespeler te passen. Mondrian is nu in balbezit. Mondrian passt de bal met de wreef. Bierfroh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierfroh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCkj - B3nito Team 0:1

33e minuut.
Haselböck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sammler rent richting de bal. Sammler geeft een hoge lob. Bierfroh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierfroh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCkj - B3nito Team 0:2

41e minuut.
Sammler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Karner komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCkj 54%, B3nito Team 46%.
FCkj - B3nito Team 0:2

49e minuut.
Ivanschitz rent richting de bal. Ratz rent richting de bal. Alkofer verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanschitz onderschept slim de pass. Ivanschitz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Schnickschnack probeert naar een medespeler te passen. Ivanschitz rent richting de bal. Ivanschitz passt de bal zonder na te denken. Ratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Reitmeier geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mondrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondrian haalt uit met een fantastische trap. Prinz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Bauer geeft een hoge lob. Karner is nu in balbezit. Karner met een sublieme pass. Mondrian rent richting de bal. Mondrian schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCkj - B3nito Team 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCkj 56%, B3nito Team 44%.
FCkj - B3nito Team 0:3