Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc bayern müncheunich ohwezahra
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.3
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Zeller probeert naar een medespeler te passen. Daar is Unterfurtner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unterfurtner geeft een hoge lob. Lieb rent richting de bal. Lieb haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Redlinger geeft de bal voor. Esch kopt de bal weg. Lieb is nu in balbezit. Lieb haalt uit met een fantastische trap. Schönberger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bayern müncheunich - ohwezahra 1:0

27e minuut.
Zeller passt de bal zonder na te denken. Unterfurtner rent richting de bal. Unterfurtner met een sublieme pass. Daar is Prändl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prändl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bayern müncheunich 46%, ohwezahra 54%.
fc bayern müncheunich - ohwezahra 1:0

46e minuut.
Drucker speelt de bal door. Klungelig pakt Obereder de bal. Drucker bereikt de bal nog maar net als eerste. Obereder bereikt de bal nog maar net als eerste. Obereder haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Esch bereikt de bal nog maar net als eerste. Drucker onderschept slim de pass. Drucker passt de bal zonder na te denken. Obereder rent richting de bal. Obereder haalt uit met een fantastische trap. Paal!

70e minuut.
Obereder is nu in balbezit. Unterfurtner rent richting de bal. Obereder begaat een overtreding. Obereder krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Murhammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Plassnegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Plassnegger geeft een hoge lob. Daar is Esch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esch geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Zwetschinger probeert naar een medespeler te passen. Traab bereikt de bal nog maar net als eerste. Traab speelt de bal door. Lieb is nu in balbezit. Lieb haalt uit met een fantastische trap. Schönberger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bayern müncheunich 45%, ohwezahra 55%.
fc bayern müncheunich - ohwezahra 1:0