Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Leutasch fc bayern müncheunich
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Schramböck is nu in balbezit. Klinger verovert de bal door een tackle van achteren. Klinger geeft een hoge lob. Oswald bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswald draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Klinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinger geeft de bal voor. Klungelig pakt Oswald de bal. Oswald draait met de bal, schiet en ... Gartner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leutasch - fc bayern müncheunich 1:0

17e minuut.
Schramböck is nu in balbezit. Klinger onderschept slim de pass. Klinger speelt de bal door. Oswald is nu in balbezit. Oswald schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Edel probeert naar een medespeler te passen. Esch met een sublieme pass. Lieb rent richting de bal. Lieb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Leutasch - fc bayern müncheunich 1:1

24e minuut.
Daar is Esch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oswald rent richting de bal. Kitzbichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswald verovert de bal door een tackle van achteren. Oswald haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stanke rent richting de bal. Oswald verovert de bal door een tackle van achteren. Oswald draait met de bal, schiet en ... Gartner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Schaiblauer passt de bal met de wreef. Oswald heeft problemen om de bal te vangen. Grill bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswald onderschept slim de pass. Oswald haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Leutasch 37%, fc bayern müncheunich 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Leutasch - fc bayern müncheunich 1:1

52e minuut.
Schaiblauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaiblauer passt de bal in één keer door. Oswald bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswald passt de bal met de wreef. Marell geeft de bal voor. Gartner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Murhammer heeft problemen om de bal te vangen. Haberfellner met een sublieme pass. Edel bereikt de bal nog maar net als eerste. Prändl bereikt de bal nog maar net als eerste. Prändl haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Döller probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Drögemeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Döller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leutasch - fc bayern müncheunich 1:2

70e minuut.
Prändl met een sublieme pass. Murhammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Murhammer probeert naar een medespeler te passen. Lieb bereikt de bal nog maar net als eerste. Lieb schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Leutasch 61%, fc bayern müncheunich 39%.
FC Leutasch - fc bayern müncheunich 1:2