Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
B3nito Team fc hau daneben
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Neukirch rent richting de bal. Neukirch speelt de bal door. Bierfroh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierfroh haalt uit met een fantastische trap. Palnstorfer probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kürner onderschept slim de pass. Bauer is nu in balbezit. Bauer geeft een lange en hoge pass. Bierfroh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierfroh haalt uit met een fantastische trap. Palnstorfer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Sieder verovert de bal door een tackle van achteren. Sieder passt de bal met de wreef. Kürner is nu in balbezit. Wehr is nu in balbezit. Wehr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kießling rent richting de bal. Bauer onderschept slim de pass. Mondrian probeert naar een medespeler te passen. Bierfroh is nu in balbezit. Bierfroh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Schneider passt de bal in één keer door. Haselböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieder verovert de bal door een tackle van achteren. Kürner is nu in balbezit. Kürner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mondrian rent richting de bal. Sieder tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mondrian raakt geblesseerd tijdens het duel. Bauer met een snel genomen vrije trap. Bierfroh is nu in balbezit. Bierfroh draait met de bal, schiet en ... Palnstorfer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B3nito Team 40%, fc hau daneben 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
B3nito Team - fc hau daneben 0:0

66e minuut.
Sammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kießling de bal. Mondrian rent richting de bal. Mondrian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B3nito Team - fc hau daneben 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B3nito Team 38%, fc hau daneben 62%.
B3nito Team - fc hau daneben 1:0