Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCkj Viking Horde
Normal Tactiek 3-5-2
41% Balbezit 59%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 28.7
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Prinz trapt de bal weg. Stronach kopt de bal weg. Lorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCkj - Viking Horde 0:1

40e minuut.
Ratz rent richting de bal. Skol rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stronach. Stronach krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCkj 44%, Viking Horde 56%.
FCkj - Viking Horde 0:1

49e minuut.
Amesreiter geeft een lange en hoge pass. Bercik kopt de bal weg. Stronach rent richting de bal. Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Lücke geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bercik met een snelle inworp. Stronach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stronach geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Detzlhofer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nickel komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Lücke met een sublieme pass. Snievelstein is nu in balbezit. Stronach verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Nickel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nickel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Jedinger met een sublieme pass. Lücke bereikt de bal nog maar net als eerste. Nickel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nickel krijgt een gele kaart. Lücke roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lücke kan niet meer verder spelen. Reitmeier komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Lorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabaghyan rent richting de bal. Dabaghyan geeft de bal voor. Nickel rent richting de bal. Nickel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCkj - Viking Horde 0:2

86e minuut.
Jedinger passt de bal met de wreef. Hart bereikt de bal nog maar net als eerste. Pretterer met een sublieme pass. Nickel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nickel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Prinz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Lorini is nu in balbezit. Lorini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Reitmeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nickel is nu in balbezit. Nickel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCkj - Viking Horde 0:3

89e minuut.
Dabaghyan speelt de bal door. Reitmeier is nu in balbezit. Nickel begaat een overtreding. Nickel krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCkj 72%, Viking Horde 28%.
FCkj - Viking Horde 0:3