Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Leutasch B3nito Team
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Edel speelt de bal door. Potter heeft problemen om de bal te vangen. Potter speelt de bal door. Oswald rent richting de bal. Oswald haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Haselböck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zinecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Haselböck onderschept slim de pass. Haselböck geeft de bal voor. Bierfroh maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Drögemeier de bal. Unterrainer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Sammler probeert naar een medespeler te passen. Sommer is nu in balbezit. Sommer probeert naar een medespeler te passen. Neukirch bereikt de bal nog maar net als eerste. Neukirch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bierfroh bereikt de bal nog maar net als eerste. Moser rent richting de bal. Bierfroh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierfroh haalt uit met een fantastische trap. Unterrainer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leutasch - B3nito Team 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Leutasch 52%, B3nito Team 48%.
FC Leutasch - B3nito Team 0:1

49e minuut.
Neukirch bereikt de bal nog maar net als eerste. Neukirch probeert naar een medespeler te passen. Bierfroh rent richting de bal. Bierfroh draait met de bal, schiet en ... Moser probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leutasch - B3nito Team 0:2

72e minuut.
Edel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer onderschept slim de pass. Bauer speelt de bal door. Bierfroh is nu in balbezit. Bierfroh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Sommer passt de bal in één keer door. Moser bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierfroh onderschept slim de pass. Bierfroh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Alkofer verovert de bal door een tackle van achteren. Haselböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswald begaat een overtreding. Oswald krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Sommer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mondrian komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Leutasch 45%, B3nito Team 55%.
FC Leutasch - B3nito Team 0:2