Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Steinberg FCkj
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Daar is Schneiderbauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pretterer is nu in balbezit. Pretterer speelt de bal door. Ivanschitz rent richting de bal. Ivanschitz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Armani rent richting de bal. Jedinger speelt de bal door. Urban probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Steinberg - FCkj 1:0

15e minuut.
Inworp. Hausen met een snelle inworp. Hoffmann probeert naar een medespeler te passen. Spongranz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spongranz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Schneiderbauer kopt de bal weg. Rolfes probeert de bal met de borst te controleren. Spongranz onderschept slim de pass. Spongranz schiet op doel. Prinz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Schneiderbauer de bal onder controle te krijgen. Jedinger bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schneiderbauer. Schneiderbauer krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Ratz probeert de bal aan de voet te houden. Gambrinus is nu in balbezit. Tümpel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gambrinus raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gambrinus kan niet meer verder spelen. Mettomo komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Amesreiter geeft een lange en hoge pass. Inworp. Helmer met de inworp. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Jedinger geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Armani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Jedinger rent richting de bal. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann passt de bal zonder na te denken. Spongranz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spongranz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Steinberg 40%, FCkj 60%.
SV Steinberg - FCkj 1:0

52e minuut.
Ivanschitz is nu in balbezit. Schön bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanschitz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ivanschitz krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Ratz met een sublieme pass. Snievelstein rent richting de bal. Snievelstein passt de bal met de wreef. Daar is Ivanschitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivanschitz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SV Steinberg - FCkj 1:1

66e minuut.
Urban probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann passt de bal in één keer door. Spongranz is nu in balbezit. Spongranz schiet op doel. Prinz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Urban met een sublieme pass. Schneiderbauer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ivanschitz. Ivanschitz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Steinberg 71%, FCkj 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SV Steinberg - FCkj 1:1