Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCkj SV Steinberg
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Snievelstein geeft een lange en hoge pass. Riepler kopt de bal weg. Ratz is nu in balbezit. Ratz draait met de bal, schiet en ... Zöchbauer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCkj - SV Steinberg 1:0

12e minuut.
Ratz rent richting de bal. Hoffmann onderschept slim de pass. Hoffmann passt de bal in één keer door. Spongranz is nu in balbezit. Spongranz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pretterer is nu in balbezit. Pretterer passt de bal zonder na te denken. Roos rent richting de bal. Roos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Schön geeft de bal voor. Inworp. Tümpel met de inworp. Ratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Schön kopt de bal weg. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratz verovert de bal door een tackle van achteren. Ratz draait met de bal, schiet en ... Zöchbauer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCkj - SV Steinberg 2:0

21e minuut.
Spongranz is nu in balbezit. Spongranz passt de bal in één keer door. Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratz rent richting de bal. Ratz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Snievelstein onderschept slim de pass. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Snievelstein tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Snievelstein krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Hoffmann speelt de bal door. Spongranz is nu in balbezit. Amesreiter speelt de bal door. Roos rent richting de bal. Roos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCkj - SV Steinberg 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCkj 43%, SV Steinberg 57%.
FCkj - SV Steinberg 3:0

47e minuut.
Jedinger geeft de bal voor. Ratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Roos rent richting de bal. Ratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCkj - SV Steinberg 4:0

51e minuut.
Reitmeier heeft problemen om de bal te vangen. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann met een sublieme pass. Spongranz rent richting de bal. Spongranz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urban is nu in balbezit. Ratz onderschept slim de pass. Ratz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Profi geeft een lange en hoge pass. Hausen kan de bal niet met de borst controleren. Hausen geeft de bal voor. Spongranz is nu in balbezit. Spongranz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Pretterer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pretterer passt de bal in één keer door. Ratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Roos is nu in balbezit. Roos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCkj 55%, SV Steinberg 45%.
FCkj - SV Steinberg 4:0