Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ohwezahra Viking Horde
Normal Tactiek 3-5-2
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 30.7
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Lorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabaghyan rent richting de bal. Dabaghyan speelt de bal door. Nickel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nickel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zwetschinger met een sublieme pass. Bercik rent richting de bal. Bercik speelt de bal door. Nickel rent richting de bal. Nickel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Drucker onderschept slim de pass. Hart met een sublieme pass. Klungelig pakt Bercik de bal. Stelzenbacher onderschept slim de pass. Stelzenbacher draait met de bal, schiet en ... Doppler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Redlinger de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dabaghyan zal de hoekschop nemen. Nickel is nu in balbezit. Nickel schiet op doel. Schönberger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Stronach bereikt de bal nog maar net als eerste. Drucker begaat een overtreding. Stronach is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hart zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Redlinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorini is nu in balbezit. Lorini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dabaghyan heeft problemen om de bal te vangen. Lorini rent richting de bal. Lorini probeert naar een medespeler te passen. Nickel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nickel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mader geeft de bal voor. Lorini rent richting de bal. Redlinger verovert de bal door een tackle van achteren. Nickel onderschept slim de pass. Nickel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ohwezahra 68%, Viking Horde 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ohwezahra - Viking Horde 0:0

50e minuut.
Karrer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dabaghyan met de inworp. Stronach rent richting de bal. Stronach geeft een hoge lob. Schönberger bokst de bal weg.

51e minuut.
Dabaghyan met de inworp. Daar is Stronach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stronach met een sublieme pass. Lorini is nu in balbezit. Lorini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bercik passt de bal met de wreef. Lorini rent richting de bal. Lorini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nickel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nickel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Starke is nu in balbezit. Starke met een sublieme pass. Lorini met een sublieme pass. Nickel is nu in balbezit. Nickel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bercik met een snelle inworp. Stronach met een sublieme pass. Lorini rent richting de bal. Lorini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ohwezahra 74%, Viking Horde 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ohwezahra - Viking Horde 0:0