Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
riedau Dawlat Al Islam
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Oberndorfer rent richting de bal. Oberndorfer draait met de bal, schiet en ... Scharf bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmüller verovert de bal door een tackle van achteren. Radmüller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Finsterberg heeft problemen om de bal te vangen. Finsterberg speelt de bal door. Oberndorfer is nu in balbezit. Oberndorfer schiet op doel. Frenz probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klaubauf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Holzapfel rent richting de bal. Holzapfel haalt uit met een fantastische trap. Döller bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
riedau - Dawlat Al Islam 0:1

19e minuut.
Finsterberg met een sublieme pass. Holzapfel rent richting de bal. Klaubauf is nu in balbezit. Holzapfel onderschept slim de pass. Holzapfel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Klingseisen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Radmüller de bal. Scharf maakt een afschuwelijke overtreding. Scharf krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Haupt bereikt de bal nog maar net als eerste. Haupt geeft een hoge lob. Dörfler heeft problemen om de bal te vangen. Dörfler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
riedau - Dawlat Al Islam 1:1

45e minuut.
Hauptmann met een sublieme pass. Dillinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberndorfer verovert de bal door een tackle van achteren. Holzapfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzapfel haalt uit met een fantastische trap. Döller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: riedau 57%, Dawlat Al Islam 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
riedau - Dawlat Al Islam 1:1

50e minuut.
Klingseisen heeft problemen om de bal te vangen. Tal is nu in balbezit. Klingseisen begaat een overtreding. Tal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Freitaler neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Dengler bokst de bal weg.

50e minuut.
Inworp. Tal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Finsterberg heeft problemen om de bal te vangen. Freimann rent richting de bal. Freimann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Freitaler rent richting de bal. Freitaler passt de bal met de wreef. Freimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Dörfler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dörfler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Schleifer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haupt met de inworp. Freimann is nu in balbezit. Freimann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Haupt probeert naar een medespeler te passen. Ringer rent richting de bal. Ringer speelt de bal door. Holzapfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzapfel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: riedau 43%, Dawlat Al Islam 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
riedau - Dawlat Al Islam 1:1